Ekip manaxhimi dhe suport profesional

I shërbejmë biznesit tuaj shpejtë, saktë dhe në mënyrë të sigurtë.

Web hosting Premium email

Paketa hostimi për çdo nevojë

Shared-1

  • 5 GB hapësirë
  • 100 GB trafik
  • 1 faqe interneti
750 Lek/muaj Shiko më shumë

VPS-1

  • 3 vCore
  • 4 GB RAM
  • 80 GB disk NVMe
  • 20 TB linjë trafiku
8500 Lek/muaj Shiko më shumë

Email-1

  • 30 GB Mailboxes
  • 35 MB Attachments
  • IMAP mbi TLS
4500 Lek/vit Shiko më shumë

Shërbimi ndaj klientit

Ofrojmë nivel të pakapërcyeshëm shërbimi dhe mbështetje, i cili përfshin: