Llogari email premium

Email-1

  • 30 GB Mailboxes
  • 35 MB Attachments
  • IMAP mbi TLS
4500 Lek/vit Bli tani

Email-2

  • 60 GB Mailboxes
  • 35 MB Attachments
  • IMAP mbi TLS
7500 Lek/vit Bli tani

Email-3

  • 120 GB Mailboxes
  • 35 MB Attachments
  • IMAP mbi TLS
12500 Lek/vit Bli tani

Më shumë hapësirë ruajtëse

Mbani mijëra email në inbox-in tuaj pa u mbaruar hapësira. Dërgoni dhe merrni skedarë të mëdhenj.

Rritje produktiviteti

Hyni në email-in tuaj në çdo moment dhe nga çdo paisje.

Shkallëzim i lehtë

Merrni më tepër llogari ose hapësirë lehtësisht, në momentin që ju duhet.

Përfshihen me paketat Email

Mbrojtje anti-spam

Email aliases

Konfigurim DKIM

Konfigurim SPF

Konfigurim DMARC

Kriptografi TLS

Ndihmë në transferim

Stafi ynë do të ju ndihmojë të transferoni emailet nga ofruesi juaj ekzistues
në llogarinë e emailit tuaj të re në ProHost.