VPS server plotësisht i manaxhuar

VPS-1

 • 3 vCore
 • 4 GB RAM
 • 80 GB disk NVMe
 • 20 TB linjë trafiku
8500 Lek/muaj Bli tani

VPS-2

 • 4 vCore
 • 8 GB RAM
 • 160 GB disk NVMe
 • 20 TB linjë trafiku
12500 Lek/muaj Bli tani

VPS-3

 • 8 vCore
 • 16 GB RAM
 • 240 GB disk NVMe
 • 20 TB linjë trafiku
18500 Lek/muaj Bli tani
MUJORE VJETORE

Manaxhim i plotë

Ekipi ynë do të ndërmarrë çdo veprim që ju nevojitet në lidhje me serverin tuaj VPS.

Performancë e lartë

Burimet e një VPS janë të dedikuara vetëm për ju. Kështu që ju do të merrni performancë me shpejtësi të lartë

Mbrojtje DDoS

Mbrojtje falas nga sulmet DDoS me volum të kufizuar.

Përfshihen me planet VPS

Root access

Keni mundësi të instaloni dhe konfiguroni çfarëdolloj programi në serverin tuaj, pa kufij

Software stack

Programet që ju nevojiten do të instalohen dhe konfigurohen për ju nga stafi ynë

Vendndodhja

Ofrojmë mundësi përzgjedhje të vendndodhjes: Gjermani, Holandë, Francë, Britani, Finlandë, SHBA

Debian Linux

Virtualizim KVM

IPv4 / IPv6

Disk NVMe

ECC RAM

RAID 1

Manaxhim i plotë

Ne ofrojmë menaxhim të plotë të serverit tuaj VPS dhe sigurohemi
që gjithçka të funksionojë saktë gjatë gjithë kohës.