Hostim faqe interneti

Shared-1

  • 5 GB hapësirë
  • 100 GB trafik
  • 1 faqe interneti
750 Lek/muaj Bli tani

Shared-2

  • 10 GB hapësirë
  • 200 GB trafik
  • 2 faqe interneti
1167 Lek/muaj Bli tani

Shared-3

  • 20 GB hapësirë
  • 400 GB trafik
  • 4 faqe interneti
1792 Lek/muaj Bli tani
MUJORE VJETORE

Suport profesional

Stafi ynë do t'ju mbështesë me zgjidhje profesionale dhe konsulencë në lidhje me të gjitha çështjet e hostimit.

Backups ditore falas

File-t dhe databazat e faqes suaj të internetit do të bëhen çdo ditë backup dhe do të ruhen për 60 ditë.

Performancë e lartë

Përfitoni performancë super të shpejtë të faqes nëpërmjet diskut nVME dhe serverit Apache.

Përfshihen me paketat web hosting

Manaxhim falas

Mund të na drejtoheni me çdo kërkesë në lidhje me llogarinë tuaj të hostimit

Mbrojtje nga DDoS

Mbrojtje falas nga sulmet DDoS me volum të kufizuar.

HTTPS

Certifikatë SSL e pranueshme nga të gjitha programet lundruese

Disk NVMe

Sub-domains pa kufi

Llogari email-i pa kufi

Firewall

Shkallëzim i lehtë

Backups falas

AWStats

Transferim pa pagesë

Do të transferojmë pa pagesë website-in tuaj nga llogaria e vjetër e hostimit
në llogarinë tuaj të re në ProHost.